Thursday, 26 January 2012

hee assalamualaikum :-)

Grr jawab tau sapa yang baca blog ni :D Tak baik kalau tidak di jawab . Yeahh im so boring right now . Seminggu cuti sekolah so boring duduk kat rumah je ! Huh tak sabar kot nak masuk asrama :) Kalau kat asrama ada kawan , kalau duduk kat rumah tak de kawan nak bercerita and tak de kawan untuk mengadu isi hati . So saya lebih suka stay asrama dari rumah . Ohh seminggu saya stay rumah and masa cuti tak pergi jalan mana mana pon :( But hari selasa hari tuh pergi jalan jalan at kbm . Aiyoo kat kbm ramai ohh human HOT :> Oke saya tak tahu pon yang orang HOT ramai kat kbm hari tu . Saya pergi pon tidak ada perjanjian dengan sapa sapa pon . HAHAHA :D Time saya at kbm saya jumpa esya , dia yang teman saya pergi beli barang barang and dia juga salah satu human HOT . Oke at kbm lagi saya jumpa nur hidayah , dia juga adalah salah satu human HOT :) Yeahh ramai dowh kawan saya yang HOT , tapi saya kawan dengan dia org bukan semata mata untuk jadi human HOT juga ye . Saya kawan dengan mereka sebab mereka kawan saya dunia akhirat and i love so much friends :* Yeahh tidak lupa kawan saya mysarah marzuki dia lagi HOT , dia cantik sangat , baik , caring and paling saya suka tengok dia time dia gelak dowh . Ohh god kalau mysarah gelak erhh bising satu meja prep :] *sorry my ngato pasa mg sikik dalei blog aku* Ehh btw semua kawan saya cantik tau , nurin , bella , ikal , ain , ejah , mina and mira :) Ohh kawan saya ni cantik bangat ! Kat asrama mereka lah paling cantik sekali :) Ohh god lah . Ohh my story entah apa apa , oke kalau tak suka my story just get out from my blog . Oh out luh boboii +_+

Friday, 20 January 2012

menonton :D

yeaahh tengok cerita sampai pukul 3pagi :') HEHE teka aku tengok cerita apa ? tang ting tung >.< aku tengok cerita BIAR MIMPI SAMPAI KE BINTANG , cerita nya best gila kot . cerita yang romantik :D pelakon utama nya RANDY PANGALILA , awumm ~ hemsem . HUHU , nak share sikit pasal cerita yang aku tengok ni . okee cerita dia yang aku faham , elfira ni sebenar nya orang miskin tapi depan randy dia buat dia tuh kaya . kalau randy depan elfira dia buat dia miskin but dia kaya . dia orang sama sama jatuh cinta but mereka tak tahu satu sama lain . kawan elfira yang tolong elfira and randy kenal , dia orang kenal dalam facebook ;) oke first mereka jumpa elfira cantik gila kot , but randy pakai macam orang miskin busuk . kawan elfira tak suka sangat randy sebab randy kata dia anak orang miskin . so kawan elfira tak berapa suka elfira kawan dengan randy . randy buat macam tu pon sebab nak cari perempuan yang baik . perempuan sekarang cari lelaki kaya , hot and hemsem ! selepas mereka kenal , mereka selalu berjumpa and mereka kenal dengan sangat rapat . ohh akhir nya mereka saling tahu yang mereka tu saling saling menipu . okee macam tu lah cerita dia . kalau nak tahu lebih mendalam cerita dia tengok lah sendiri :3 oke out luh boboii :*

aiyoo cuti skolah :]

 Yeahh cuti sekolah sempena hari raya cina >.< HAHA ramai orang tak suka cuti derr tahun ni , but why hah ? But i suka cuti tahun ni , sebab cuti raya cina ni nak beli barang keperluan asrama and sekolah yang belum cukup . HEHE . Tapi tak tahu mummy nak bagi beli atau tak . Tapi HOMEWORK banyak gila kot . Err tadi da buat sikik , BM - 7 karangan form 5 ! BI - 5 summary ! And yang lain sikik kot . Err cuti ni hajatnya nak pergi jalan jalan dengan nenek , tapi tak tahu jadi ke tak . Bukan i yang ajak tapi nenek yang ajak . Tapi tengok lah nak ikut ke tak . HUHH hari ni mak su balik like beribu dowhh , sebab kalau mak su balik boleh pergi jalan jalan . HAHA , story sampai di sini dahulu . Okee out dulu =.= BABAII '-'

 
COPYRIGHT BY SYAFIKARAFEE