Friday, 20 January 2012

aiyoo cuti skolah :]

 Yeahh cuti sekolah sempena hari raya cina >.< HAHA ramai orang tak suka cuti derr tahun ni , but why hah ? But i suka cuti tahun ni , sebab cuti raya cina ni nak beli barang keperluan asrama and sekolah yang belum cukup . HEHE . Tapi tak tahu mummy nak bagi beli atau tak . Tapi HOMEWORK banyak gila kot . Err tadi da buat sikik , BM - 7 karangan form 5 ! BI - 5 summary ! And yang lain sikik kot . Err cuti ni hajatnya nak pergi jalan jalan dengan nenek , tapi tak tahu jadi ke tak . Bukan i yang ajak tapi nenek yang ajak . Tapi tengok lah nak ikut ke tak . HUHH hari ni mak su balik like beribu dowhh , sebab kalau mak su balik boleh pergi jalan jalan . HAHA , story sampai di sini dahulu . Okee out dulu =.= BABAII '-'

0 comments:

Post a Comment

 
COPYRIGHT BY SYAFIKARAFEE