Friday, 20 January 2012

menonton :D

yeaahh tengok cerita sampai pukul 3pagi :') HEHE teka aku tengok cerita apa ? tang ting tung >.< aku tengok cerita BIAR MIMPI SAMPAI KE BINTANG , cerita nya best gila kot . cerita yang romantik :D pelakon utama nya RANDY PANGALILA , awumm ~ hemsem . HUHU , nak share sikit pasal cerita yang aku tengok ni . okee cerita dia yang aku faham , elfira ni sebenar nya orang miskin tapi depan randy dia buat dia tuh kaya . kalau randy depan elfira dia buat dia miskin but dia kaya . dia orang sama sama jatuh cinta but mereka tak tahu satu sama lain . kawan elfira yang tolong elfira and randy kenal , dia orang kenal dalam facebook ;) oke first mereka jumpa elfira cantik gila kot , but randy pakai macam orang miskin busuk . kawan elfira tak suka sangat randy sebab randy kata dia anak orang miskin . so kawan elfira tak berapa suka elfira kawan dengan randy . randy buat macam tu pon sebab nak cari perempuan yang baik . perempuan sekarang cari lelaki kaya , hot and hemsem ! selepas mereka kenal , mereka selalu berjumpa and mereka kenal dengan sangat rapat . ohh akhir nya mereka saling tahu yang mereka tu saling saling menipu . okee macam tu lah cerita dia . kalau nak tahu lebih mendalam cerita dia tengok lah sendiri :3 oke out luh boboii :*

0 comments:

Post a Comment

 
COPYRIGHT BY SYAFIKARAFEE