Thursday, 29 December 2011

jupo budok comel :D

   HIKHOK -.-' Boring bnar pah tok tahu nok post gpo :3 Gini lah nok cito pasa budok comel , HEHE '_' Budok comel nih umor dio 17 doh bnar tpi tkpo lah kalu pggil budok pon >.< HAHA . Budok comel nihh namo FAIZ , HUHH . . Bleh jupo nge dio time dduk umoh mok daro kat perak , time tuh dio mari keda pah ttgok dio . Arhh memei comel lah dio . Faiz nihh agak gilo , *chopp saeng dio lah hok oyk* tpi tok tahu btul ko dok . Tuh pon saeng rpat dio hok oyk . Dio suko lepok keda mok daro sbb dio saeng nge pok daro , HEHE . Lepah padei first jupo dio tuh , malei esk tuh jupo plok dio :D Malei hok dio mri tuh , sbb dio mri ambik saeng dio hok kijo nge mok daro . Tpi dio mri metar jah dei tgok skelip mto jah . HAHAHA . Lepah padei dio mari ambik saeng dio tuh keesokan dan sterusnyo tok mri doh ehh . Menghilang dio , aihh >.<
NIH LAH FAIZ:D
    LALALA ~ Jupo plok nge budok comel :) Lepah padei dio tok mri keda mok daro jupo dio kat futsal . HEHE . Bleh jupo dio kat futsal sbb , pok daro bwok . Time tuh lwat doh kalu kiro tpi tkpo lah doh pok daro nok bwok gi je lah :D Kat futsal rama gilo kot jate , malu sero nok trun dri keto uhh . Tpi doh pok daro sruh trun , trun je lah . Lepah trun dari keto tuh napok dio OH MY GOD lah memei comel lah dio :0 Time tuh dio paka bju wrna hitei and shortpen . Auww comel lah dio -.- Olohh pah tgok dio main futsal plok erhh memei tok leh nok oyk lah gano . Lepah abih main futsal , pok daro ajok gi lepok plok aduuhh pah kali nge dio gi jgok . Olohh memei tok puaahhh tgok muko dio hok comel telajok ! Pdhal time gi lepok tuh pkul 4lbih doh tpi tkpo lah faiz ado skali :P Lepah lepok semo semo tuh balik umoh :) Aiyoo memei leteh gilo lah , tpi tkpo bungo . HAHAHA . Lepah pado lepok nge dio tok jupo lsung dio sapa ko nok blik keletei mula >.< Arhh memei tok npok batei hdung lah ^^ sssshhhh , tu jah hok nok story . HIHI '_' out luhh , baii :*

Wednesday, 28 December 2011

hajat nok bruboh :D

  HEHE -.- thun depei form3 , PMR menanti :) thun depei pmr erhh tok sei main main doh (Y) nok belaja sngguh INSYAALLAH . Kalu bleh nok ikut semo peraturan asrama nge koloh , tok sei doh langgar praturan takut >.< nok smaye ckup , sbelum nihh ckup tpi bo bo nok ckup . Nok tgok mummy nge abh banggo ado anok supo aku :D Doh lah mummy nge abh hrap ko aku jah . . Kalu hrap ko abe memei tok leh doh , pah kalu hrap ko adk memei lmbat lgi lah . Tkpo INSYAALLAH aku bleh buat hok tbaik . Geng ? geng stay ado kot :3 Aku pon tok tahu ado ko dok , kalu tkdok pon stay saeng . Tok akei putuh saeng ! Sek sek nihh pon nok bruboh belako thun depei . Kito pakat bruboh deh :) stakat nihh dulu kalu ado gapo gapo story lagi  BABAII :*

 
COPYRIGHT BY SYAFIKARAFEE