Thursday, 26 January 2012

hee assalamualaikum :-)

Grr jawab tau sapa yang baca blog ni :D Tak baik kalau tidak di jawab . Yeahh im so boring right now . Seminggu cuti sekolah so boring duduk kat rumah je ! Huh tak sabar kot nak masuk asrama :) Kalau kat asrama ada kawan , kalau duduk kat rumah tak de kawan nak bercerita and tak de kawan untuk mengadu isi hati . So saya lebih suka stay asrama dari rumah . Ohh seminggu saya stay rumah and masa cuti tak pergi jalan mana mana pon :( But hari selasa hari tuh pergi jalan jalan at kbm . Aiyoo kat kbm ramai ohh human HOT :> Oke saya tak tahu pon yang orang HOT ramai kat kbm hari tu . Saya pergi pon tidak ada perjanjian dengan sapa sapa pon . HAHAHA :D Time saya at kbm saya jumpa esya , dia yang teman saya pergi beli barang barang and dia juga salah satu human HOT . Oke at kbm lagi saya jumpa nur hidayah , dia juga adalah salah satu human HOT :) Yeahh ramai dowh kawan saya yang HOT , tapi saya kawan dengan dia org bukan semata mata untuk jadi human HOT juga ye . Saya kawan dengan mereka sebab mereka kawan saya dunia akhirat and i love so much friends :* Yeahh tidak lupa kawan saya mysarah marzuki dia lagi HOT , dia cantik sangat , baik , caring and paling saya suka tengok dia time dia gelak dowh . Ohh god kalau mysarah gelak erhh bising satu meja prep :] *sorry my ngato pasa mg sikik dalei blog aku* Ehh btw semua kawan saya cantik tau , nurin , bella , ikal , ain , ejah , mina and mira :) Ohh kawan saya ni cantik bangat ! Kat asrama mereka lah paling cantik sekali :) Ohh god lah . Ohh my story entah apa apa , oke kalau tak suka my story just get out from my blog . Oh out luh boboii +_+

 
COPYRIGHT BY SYAFIKARAFEE